Ma olen valmis!

Sünnitama minekuks, that is :D. Nüüd ma reaalselt tunnen, et kõik vajalikud tegevused enne sünnitust on tehtud – kui just see järgmisele nädalale ei lükku, siis veel käiks neljapäeval ripsmetes ka ära :D. Fun fact – Prääniku sünnitus hakkas neljapäeval, mil mul oli samamoodi ripsmete aeg pandud, aga tuhude pärast ma sinna ei jõudnudki.. niiet äkki läheb seekord samamoodi 😀Ma juba ammu mõtlesin, et ma baby showerit tegema ei hakka, kuna tegin ju selle soo teatamispeo ja noh lihtsalt tundus selline suva asi, mida veel teha. Aga tuli välja, et mu sõbrannad olid otsustanud selle mulle ise korraldada ja eile Ülemistest tulles sain paraja šoki 😀 Tähistasime siis tita peatset tulekut ja no lihtsalt nii ulme oli olla terve õhtu, endiselt olen üllatunud ja tunnen nii erilisena end, et keegi minu jaoks midagi sellist viitsis teha. Ma nüüd tunnen, et ma olen kõigile oma sõbrannadele üllatuspeod võlgu! 😀 Kõik oli nii uskumatult ilusti sätitud ja roosamanna ja oeh.. ma vist jätan need kaunistused selle ajani üles, kuni tütrega koju saabume 😀

Nüüd pärast seda pidu tundubki kuidagi, et kõikk on valmis – isegi kui ma ei planeerinud seda pidu, siis just see vist oligi puudu, et ma tunneks seda valmidust :D. Haiglakott on mul nüüd täies koosseisus koos ja ootel kontoris, ainuke asi, mida seal pole, on veepudel, aga küll selle hangib. Eile veel tegin viimaseid muudatusi ja vahetasin titateki ära, mis olin kaasa pakkinud ja rinnapadjad asendasin ka ära, sest armas nordic bebee saatis mulle breast feelingu padjad, mis on palju mõnusamad 🙂

Samuti sain iluprotseduure tehtud siin vahepeal – värvisin juuksejuured ära, lakkisin küüned, Indrek oli niiii armas ja lõikas/lakkis mu varbaküüned, panin isepruunistavat peale.. Et noh oleks ikka hea tunne sünnitada, pluss pruunina tundub ju keha kohe peenem pärast sünnitust 😀 Ja täna käisin vahatamas ka, see on mu arvates üks kõige mõistlikumatest asjadest, mida lõpurasedana enne sünnitust teha ja samuti tegin ma seda enne eelmist sünnitust viimase asjana. Kuna pärast on endal hea olla ja kui peabki mingeid õmbluseid vms tegema, siis on muretum nende paranemine ja kõik.. Niiet.. jah soovitan ära käia 😀

Mul on tänase seisuga nädalaid 38+4 ja no see laps mulle kõhtu enam ära küll ei mahu. Vot sellist asja ma eelmisest rasedust ei mäleta, et ma õhtuti oleks oiganud ja hingeldanud sellest, et laps lihtsalt peksab niiii kõvasti. Ma saan aru, et tal pole enam ruumi, aga nooo ei mõista, mis tal seal nii aktiivne vaja olla 😀 Ma lihtsalt nii loodan, et ta juba hakkab lähipäevil tulema, kodu on ta jaoks korras, voodi on tehtud.. no mida veel tahta 🙂Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga