Brünetist blondiks

Kuigi mu teekond blondini pole veel täitsa läbi, panen selle ikkagi siia kirja, sest paljud on juba küsinud, et kus ja kuidas ja mida, et nii ruttu heledaks sain :).

Enne juuksurisse minekut olid mu juuksed siis sellist värvi: 


Väääga tumepruunid ja poevärvidega värvitud. Ma pole kunagi olnud eriti tihe juuksurikülastaja, meeldib ikka ise mässata ja juukseid rikkuda :D. Viimati lõikasin peaaegu kaks aastat tagasi juuksed õlgadeni ja nii nad nüüd kasvanud on ilma segamiseta. Ühesõnaga olin ma suht kindel, et blondiks ma ühe korraga ei saa, kuigi soov oli suur. Mul on alati nii, on vaja kohe ja praegu, siis kui mina tahan :D. Nii ma siis otsisingi juuksurit, mul oli kaks tingimust: OLAPLEX ja lühike ootejärjekord. Olaplex just seepärast, et võimalikult tervena oma juukseid pärast värvieemaldust hoida ja kiire ooteaeg, sest noh, mina ja mu vajadused :D.
Saingi aja Voisalon’i, jäin väga rahule. Ei ole spons ega midagi, mulle meeldis see, et ta ikkagi proovis mu juukseid säilitada ka. Tegime värvieemalduse ja üle pea ombre stiilis triibutamist, sest mul oli nii mitu erinevat tooni juustes, et üle pea värvides oleks see kõik laiguline jäänud. Ütleski, et rohkem heledamaks ei saa, kuna juuksed on juba nii värvitud ja ära pestud, et värv ei jää enam peale ja pigem tõmbab asi rohkem oranžimaks kui veel midagi peale proovida panna. Siis jäigi esimene tulemus selline heledam pigem kastanitooni. Ta toonis tuhmi värviga üle, et ei oleks väga punakas, aga see paari nädalaga vaikselt läks punakaks tagasi.

Esimene juuksurikülastus: 

Pildil on näha, et suht palju on ikkagi erinevaid toone juustes. Juured ma tahtsingi tumedamaks jätta, küll aga mitte sellises pikkuses, aga no seda peab jooksvalt lühendama (tumedat osa). See ülemine pilt kohe pärast juuksurit päevavalguses tehtud, suht selline oligi, aga panen pildi ka paar päeva enne järgmist juuksuriskäiku, mis oli siis kuu aega hiljem umbes ja õhtul.

Nüüd käisingi nädala keskel uuesti üle pea triibutamas ja jäin tulemusega päris rahule. Ühe korra tahaks veel käia, kuu aja pärast triibutamas, et rohkem neid tumedamaid salke nii väga poleks ja et saaks juurt pikemas ulatuses heledamaks. Aaa, ma unustasin öelda, et esimene kord lõikasime ka otsad ära, juuksed on praegu jumala terved! Ma ei ütleks, et rohkem katki kui enne vms. Ilusad paksud nii nagu nad enne olid. Ei ole kahused, ei teki rohkem pusasi. Ma olen muidugi ise ka hoolt juuste eest kandnud võimalikult palju, et see teekond oleks neile valutu 😀

Ülemine pilt pimedas ja teine päevavalguses. Nägu raamib rohkem tumedaid salke minu arvates, seda tahaks ka järgmine kord parandada, aga üldmulje on juba jumala blond, eriti kui juuksed on taga või patsis, siis pats on täiesti hele. Mul enne tumedaid juukseid oligi sarnane soeng, aga saavutatud ilma triibutamata vaid lihtsalt ombre oma loomulikust toonist plaatina blondi. Täiega kahetsen, et tumedaks üldse kohe värvisin, aga noh muutust on vaja 😀 Ja ma vabandan, et kõik mingid selfid, ma lihtsalt alati unustan paluda Indrekut, et ta pilti teeks kui mul juuksed normaalsed. Praegu mõtlesin, et lasen tal teha, aga mingi patsijoon on keset pead ja sirgendama ka ei viitsi minna :D.

Kumb värv mulle teie arvates rohkem sobib?

9 Replies to “Brünetist blondiks”

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga